Politica de confidențialitate

In calitate de proprietar al Site-ului Captivant.md, “RS-CAPTIVANT” SRL isi ia angajamentul sa pastreze caracterul confidential al informatiilor furnizate de catre Utilizatori.

Conform cerintelor HG Nr. 1123 din 14.12.2010, privind asigurarea securitatii datelor cu caracter personal, la prelucrarea acestora in cadrul sistemelor informationale de date cu caracter personal, Captivant.md are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de catre Utilizatori.

Scopul colectarii datelor cu caracter personal este: informarea Utilizatorilor/Clientilor privind situatia contului lor de pe Captivant.md, informarea Utilizatorilor/Clientilor privind evolutia si starea comenzilor, evaluarea produselor si serviciilor oferite, activitati comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si a comportamentul consumatorului.

Clientilor le sunt garantate drepturile prevazute de HG Nr. 1123 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, respectiv dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a se adresa in justitie in caz de incalcare a drepturilor sale. Clientii, de asemenea, au dreptul de a solicita stergerea partiala sau totala a datelor personale si de a se opune prelucrarii datelor personale. Clientul poate solicita oricare dintre drepturile enumerate mai sus in baza unei cereri scrise, semnate si datate, inaintata catre sediul “RS-CAPTIVANT” SRL. Refuzul furnizarii acestor date determina imposibilitatea onorarii Comenzilor.

Captivant.md poate notifica Utilizatorii/Clientii privind ofertele curente prin newsletter-ul saptamanal/lunar, si poate trimite felicitari, cupoane cadou sau alte mesaje speciale. In plus, informatiile pe care ni le furnizati vor fi utilizate in scopul pentru care le-ati furnizat, pentru a administra, sprijini si evalua serviciile noastre si a preintampina incalcarea securitatii, legii si a termenilor nostri contractuali.

Captivant.md nu solicita Utilizatorilor sai prin niciun mijloc de comunicare (telefon/e-mail) informatii confidentiale, date despre conturi bancare, parole personale, etc. In cazul in care Utilizatorul le divulga unor terti, acesta poarta intreaga responsabilitate pentru actiunile sale. Astfel, in cazuri de divulgare de astfel de date, Utilizatorul nu poate tine raspunzator pe Captivant.md pentru niciun fel de prejudiciu.

Menu